1,139 VIEWS
Loading...
KULTURA 12|03|20
KRATKI REZOVI: "Izvan igre", "Emma.", "Portret djevojke u plamenu" , ...

U ovotjednom izdanju Kratkih rezova pogledajte osvrt na film "Izvan igre" - film koji ne izlazi izvan standarda sportske drame, ali u prikazu čovjeka koji svijet gleda kroz dno čaše, Ben Affleck je ostvario ulogu karijere, kojom će valjda konačno začepiti usta kritičarima koji su dovodili u pitanje njegove glumačke kvalitete. U kinima pogledajte i "Emma." -  da, s točkom na kraju, kojom je Autumn de Wilde, jedna od najoriginalnijih suvremenih umjetnica, možda htjela označiti ultimativnu ekranizaciju dva stoljeća staroga klasika Jane Austen, ali za to joj fali samo, hm, originalnosti. U kinima igra i "Portret djevojke u plamenu" - nisam siguran da ovaj 'LGBT film' zaslužuje svih 25 stotica na IMDb-u, ali, kvragu, njegova neobjašnjiva, magična privlačnost ne može se poreći.
IN MEMORIAM: Max von Sydow (1929 - 2020) -  je li bio baš 'najveći živući glumac kroz veći dio svoje 60-godišnje karijere,' kako ga je počastio jedan ugledni kritičar, o tome bi se dalo raspravljati, ali da je riječ o jednome od najvećih, tu nema zbora.

Neke od navedenih filmova možete pogledati i u dubrovačkim kinima.IZDVAJAMO INTERVIEW KULTURA SPORT TVCOCKTAIL VIJESTI ZVIJEZDE


NAJGLEDANIJE (7 DANA)SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆAPRETRAGA

  od    Odaberite datum do    Odaberite datum