OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

OPĆI UVJETI
Dubrovniktv.net vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svog portala prema niže navedenim Uvjetima korištenja.  Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Dubrovniktv.net. 
Korištenjem bilo kojeg dijela portala Dubrovniktv.net te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA 
Dubrovniktv.net polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod).  Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala Dubrovniktv.net i podložno je tužbi.

SADRŽAJ I USLUGE 
Dubrovniktv.net zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Uz vlastiti sadržaj na portalu Dubrovniktv.net se nalazi i sadržaj oglašivača te linkovi na druge stranice. 
Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Dubrovniktv.net se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. 
Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i izvan portala Dubrovniktv.net isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Dubrovniktv.net ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

PRIVATNOST KORISNIKA 
Dubrovniktv.net poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Dubrovniktv.net neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. 
Dubrovniktv.net može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke Dubrovniktv.net koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. 
Dubrovniktv.net se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala Dubrovniktv.net ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

PRAVILA PONAŠANJA 
Korisnicima  portala Dubrovniktv.net strogo je zabranjeno: 
- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički. 
- objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima 
- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe 
- svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme 
- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

REGISTRACIJA KORISNIKA 
Registriranjem u klub portala Dubrovniktv.net korisnik stiče određena prava koja nemaju drugi posjetitelji portala, a koja su navedena na stranicama kluba. Član kluba može postati svaki posjetitelj koji prođe postupak registracije. 
Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. 
Dubrovniktv.net zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja. 
Dubrovniktv.net ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA 
Dubrovniktv.net zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.