405 VIEWS
Loading...
KULTURA 18|04|19
Kratki rezovi, emisija za filmofile:"Hellboy", "Igra prijestolja", "Deadpool 2"...

U ovotjednom izdanju Kratkih rezova, Bibić nam je spravio osvrt na film "Hellboy" - da se razumijemo, ovo je daleko od remek-djela k'o što je, hm, Excalibur daleko od svastike, ali film ni trenutka nije dosadan, efekti su dobri, glavni i svi ostali glumci su sjajni, prema tome, svi oni koji su pisali panegirike Black Pantheru i Aquamanu a sad se iživljavaju na Hellboyu, mogu se slikat'. Neil Marshall, redatelj Hellboya, vrlo je kompetentan žanrovski redatelj, jer da nije, ne bi mu, između ostaloga, producenti povjerili režiju nekoliko epizoda Igre prijestolja, čija je dugoočekivana zadnja, 8. sezona, na oduševljenje stotina milijuna obožavatelja diljem svijeta, u nedjelju krenula na HBO-u. Kad ćemo mi 'binge watcheri' (gledatelji od kolpa) pogledati svih 6 epizoda? Za 6 tjedana, naravno!
Chris Marcich novi je ravnatelj HAVC-a, što znači da smo mi pogriješili u prognozi, a Hribar je uzalud pisao Pismo. Kakogod, samo da dočekamo ono drugo, oproštajno pismo od Rafaelića.
U videotekama potražite "Deadpool 2" - kad smo već jednim Crvenim otvorili emisiju, zašto je ne bismo zatvorili drugim?IZDVAJAMO INTERVIEW KULTURA SPORT TVCOCKTAIL VIJESTI ZVIJEZDE


NAJGLEDANIJE (7 DANA)SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆAPRETRAGA

  od    Odaberite datum do    Odaberite datum